Redigera en originalvisualisering

När du uppdaterar en visualisering bland originalelementen avspeglas ändringarna i alla instanser av originalvisualiseringen.

Gör följande:

1. Klicka på @Redigera i verktygsfältet i arkvyn.

Resurspanelen öppnas på vänster sida.

2. Klicka på é för att visa originalen.
  3. Klicka på den visualisering som du vill redigera.

Förhandsgranskningen öppnas.

4. Klicka på @ nederst i förhandsgranskningen.

Om visualiseringen används på ett ark visas en dialog där du informeras om att eventuella ändringar i originalvisualiseringen kommer att tillämpas på alla instanser på arken.

5. Klicka på OK.

Visualiseringen öppnas för redigering.

6. Gör dina ändringar och klicka på Klart uppe till höger i visualiseringen för att avsluta redigeringen.

Visualisering är nu uppdaterad i alla förekomster.

Tips: Du kan även redigera ett original från förhandsgranskningen. Du kan öppna förhandsgranskningen genom att klicka på något av originalen.