Bygga en app

Lär dig att bygga en app från grunden.

Vi utgår ifrån att du är bekant med grunderna i Qlik Sense. Du vet hur du gör val och tolkar resultaten av dina val.

Några av ämnena som ingår i introduktionskursen:

  • Ladda data
  • Appdesign
  • Skapa visualiseringar
  • Återanvända visualiseringar, dimensioner och mått
  • Data Storytelling

När du har gått igenom introduktionskursen bör du ha fått en god förståelse för de olika steg som ingår i att bygga en app.

Observera:

Innan du börjar:

  1. Ladda ner paketet med introduktionskursen och packa upp dess innehåll till din dator.
  2. Läs README-filen.

Introduktionskurspaketet

Introduktionskurs – Bygga en app

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?