Börja med grunderna

Lär dig grunderna i Qlik Sense, hur du gör val och tolkar resultaten.

Några av ämnena som ingår i introduktionskursen:

  • Hur fungerar Qlik Sense?
  • Appvyer
  • Mått och dimensioner
  • Val

När du är klar med introduktionskursen kommer du att kunna grunderna i Qlik Sense och du kan använda det i ditt dagliga arbete.

Observera:

Innan du börjar:

  1. Ladda ner paketet med introduktionskursen och packa upp dess innehåll till din dator.
  2. Läs README-filen.

Introduktionskurspaketet

Introduktionskurs – Börja med grunderna

See also:

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?