Ta bort berättelser från de offentliga berättelserna i en app

Du kan ta bort offentliga berättelser från din app, både de som ursprungligen funnits i appen och de som godkänts för att tas med i de offentliga berättelserna. När du tar bort en offentlig berättelse flyttas den till delavsnittet Publicerat av mig i appen om det var du som publicerade berättelsen, eller delavsnittet Forum om den publicerats av en annan användare. Om berättelsen tillhörde en annan användare blir de åter ägare. En berättelse som tas bort från de offentliga berättelserna ingår inte om appen kopieras eller exporteras.

Gör följande:

• Högerklicka på en offentlig berättelse i din app och välj Ange som ej godkänt.

Berättelsen flyttas till avsnittet Publicerat av mig eller avsnittet Forum.

Tips: Du kan även ta bort en berättelse i arkvyn genom att klicka på ¨ och välja Godkänn inte, eller genom att trycka länge/högerklicka på en berättelse i berättelsenavigeraren.