Steg-för-steg – Ta bort en app från en molnhubb

PÅ DEN HÄR SIDAN

Steg-för-steg – Ta bort en app från en molnhubb

Det här exemplet tar dig genom hur du tar bort en app från en molnhubb. I det här exemplet behövs inte den app du publicerade med taggarna US och Swedenmolntjänsten molnhubb längre och måste tas bort från molnhubben. Du måste ta bort din app från molnhubben genom att ta bort taggen och molnhubbsegenskaperna på appen.

Förutsättningar

Uppgifter

• Flytta Beginner's tutorial till en annan ström.

Flyttar Beginner's tutorial till en annan ström

Gör följande:

1. Högerklicka på Beginner's tutorial och välj Hantera egenskaper.
  2. Ta bort egenskaperna US, Sweden och collections genom att klicka på E på varje värde.

3. Klicka på Tillämpa.

Appen tas bort från molnhubben. Du kan publicera om till molnhubben genom att lägga till anpassade egenskaper till appen igen.