Steg-för-steg – Publicera en app till en samling

PÅ DEN HÄR SIDAN

Steg-för-steg – Publicera en app till en samling

I det här exemplet får du ser hur du publicerar en app till en samling och visar den i molnhubben med taggar. I det här exemplet använder din organisation både Qlik Cloud Services och Qlik Sense Enterprise on Kubernetes och har flera molnhubbar. Din administratör har angett egenskaper för både taggarna och molnhubbarna. Du måste publicera din app till med två taggar på Qlik Cloud Services-molnhubben som kallas molntjänster för din organisations försäljningsteam.

Förutsättningar

• Din administratör har angett de distributionsregler som finns i Distributionsregler – exempel (endast på engelska).
  • Du har en app att publicera. Det här exemplet använder appen Beginner's tutorial som finns i Börja med grunderna.
  • Huvudadministratören har skapat ett hanterat utrymme som heter Försäljning.

Uppgifter

• Publicera Beginner's tutorial med US- och Sweden-taggarnas på Qlik Cloud Services-molnhubben.

Publicera Beginner's tutorial med US- och Sweden-taggar

Gör följande:

1. Högerklicka på Beginner's tutorial och välj Publicera i din hubb.
  2. Välj en ström i listrutan Strömnamn.
  3. Klicka på Hantera.
  4. Välj distribution i listrutan och välj värdet värdtjänster för att välja hubben Qlik Sense Enterprise cloud.
  5. Välj collections i listrutan och värdena US och Sweden för att ange taggarna.
  6. Klicka på Tillämpa.
  7. Klicka på Publicera.

Appen publiceras till strömmen. Qlik Sense publicerar den då med molnhubben molntjänster med taggarna US och Sweden.Huvudadministratören kan nu tilldela appen till ett hanterat utrymme från hanteringskonsolen och göra appen tillgänglig för organisationens säljteam.