Lägga till ark till de offentliga arken i en app

Du kan godkänna att publicerade ark ska läggas till i de offentliga arken i appen. Detta gäller både publicerade ark du själv äger och gruppark. Till skillnad från publicerade ark, inkluderas ark som läggs till i offentliga ark när en app kopieras eller exporteras. Genom att lägga till ark till dina offentliga ark kan du utveckla de offentliga arken i appen tillsammans med andra.

Gör följande:

• Höger-klicka på ett gruppark eller ett av dina publicerade ark i din app och välj Godkänn.

Arket ingår nu i appens offentliga ark.

Tips: Du kan även lägga till ett ark i arkvyn genom att klicka på ¨ och välja Godkänn, eller genom att trycka länge/högerklicka på ett ark i arknavigeraren.