Stäng meddelandebanderoll

Startsida

Hjälp om Qlik Sense Enterprise on Windows

Här hittar du vägledning för apputvecklare och skriptutvecklare, och för användare av Qlik Sense.

Kom igång med Qlik Sense

Börja med att lära dig hur Qliks associativa urvalsmodell fungerar och hur du bygger en enkel app med exempeldata.

Bygga och interagera med appar

Lägga till och hantera data

Lägg till data från datakällor, hantera data i datahanteraren och visa din datamodell.

Skapa visualiseringar

Skapa olika visualiseringar som stapeldiagram, histogram, spridningsdiagram och kartor.

Interagera med visualiseringar

Visualiseringarna i en app är hopkopplade. När du gör ett urval i en visualisering uppdateras alla associerade visualiseringar omedelbart så att urvalet avspeglas.

Dela med andra

När du är klar kan du publicera eller exportera appen och skapa berättelser.