Systemfunktioner

Systemfunktionerna låter dig nå egenskaperna för systemet, enheten och Qlik Sense-appen.

Observera: Den här funktionen är inte tillgänglig i Kubernetes.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. En del av funktionerna kan du få mer information om genom att klicka på funktionsnamnet i syntaxbeskrivningen.