Statistiska aggregeringsfunktioner

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Statistiska aggregeringsfunktioner i dataladdningsskriptet

Följande statistiska aggregeringsfunktioner kan användas i skript.

Statistiska aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Följande statistiska aggregeringsfunktioner kan användas i diagram.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?