Mappningsfunktioner

Den här delen beskriver funktioner som hanterar mappningstabeller. En mappningstabell kan användas för att ersätta fältvärden eller fältnamn under skriptexekveringen.

Mappningsfunktioner kan endast användas i dataladdningsskriptet.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.