Exponentiella och logaritmiska funktioner

Den här delen beskriver funktioner som är relaterade till exponential- och logaritmberäkningar. Alla funktioner kan användas både i dataladdningsskriptet och diagramuttryck.

I funktionerna nedan är parametrarna uttryck där x och y ska tolkas som reella tal.

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?