Chi2-testfunktioner

Används allmänt i studien av kvalitativa variabler. Man kan jämföra observerade frekvenser i en enkelriktad frekvenstabell med förväntade frekvenser, eller studera sambandet mellan två variabler i en reservtabell.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning samt syntaxen för funktionen. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Om funktionen används i dataladdningsskriptet itereras värdena över ett antal poster enligt vad som definierats i group by-satsen.

Om funktionen används i ett diagramuttryck itereras värdena över diagramdimensionerna.