Exportera appar från molnhubbar

Du kan exportera appar från molnhubben som .qvf-filer. Dessa kan laddas upp till andra molnhubbar eller Qlik Sense-versioner.

Varning:

Appar som använder section access för att hantera säkerhet kan endast exporteras av en huvudadministratör.

När du exporterar en app inkluderas följande innehåll:

• Offentligt innehåll (ark, berättelser, bokmärken)
  • Privat innehåll som tillhör dig
  • Mediebiblioteket.
  • Data som laddats i appen.

Bifogade filer inkluderas inte. De exporterade apparna sparas i webbläsarens standardmapp för hämtade filer.

Du kan exportera appen utan data. Då exporteras bara appens ark och berättelser. Om du har åtkomst till en Qlik Sense Enterprise-utrullning kan du importera dessa till QMC och använda dem för att ersätta en apps ark och berättelser utan att ändra datamodellen. Mer information finns i Importera appar (endast på engelska).

Exportera appar med data

Gör följande:

• Klicka på More på appen som du vill exportera och välj Exportera med data.

Exportera appar utan data

Gör följande:

• Klicka på More på appen som du vill exportera och välj Exportera utan data.