Arbeta med andra i molnhubben

Molnhubben är en samarbetsmiljö för att både utveckla och dela innehåll med andra.

Du kan använda delade utrymmen för att utveckla och dela innehåll med andra medlemmar av din molnhubb. Du kan även dela dina personliga appar med andra medlemmar i molnhubben.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Du kan göra dina ark, bokmärken och berättelser offentliga så att användare med åtkomst till din app kan visa dem.

Ge åtkomst till ark, bokmärken och berättelser

Arbeta i utrymmen

Du kan samarbeta och dela appar med andra användare i utrymmen. Ett utrymme är en del av molnhubben som en användare har skapat. Delade utrymmen gör det möjligt att utveckla appar tillsammans och att kontrollera åtkomsten till appar i utrymmet. Hanterade utrymmen gör det möjligt att styra åtkomsten till appar i det utrymmet.

Arbeta i utrymmen

Dela personliga appar

Du kan dela dina personliga appar för visning för andra medlemmar i din molnhubb.

Dela appar i molnhubben