Hantera utrymmesmeddelanden

Du kan få meddelanden om åtgärder och händelser i delade och hanterade utrymmen.

Du kan hantera alla meddelanden som har med utrymmen att göra under Inställningar i profilmenyn eller under Meddelanden i ett enskilt utrymme. I Meddelanden kan du prenumerera på eller avbryta prenumerationen på händelser och åtgärder i ett utrymme genom att klicka på Meddelande-ikonen.

Observera:

Grupper kan inte ta emot meddelanden. Om du har lagts till i ett utrymme som medlem i en grupp kan du inte ta emot meddelanden från det utrymmet.