Binary

binary-satsen används för att ladda data från en annan Qlik Sense-app eller ett QlikView-dokument, inklusive section access-data. Övriga element i appen ingår inte, exempelvis ark, berättelser, visualiseringar, original eller variabler.

Observera: Du kan inte ladda upp filer av typerna .qvw eller .qvf till /DataFiles i Qlik Sense Enterprise on Kubernetes. Filen måste laddas från en datakoppling som är ansluten till en filresurs, till exempel AWS S3 eller Google Drive.
Observera: Endast en binary-sats tillåts i skriptet. binary-satsen måste vara den första satsen i skriptet, till och med före SET-satserna som oftast finns i början av skriptet.

Syntax:

binary [path] filename

Arguments:

Argument
Argument Beskrivning
filename Filens namn, inklusive tillägget .qvw eller .qvf.
path

Sökvägen till filen, som ska vara en referens till en datakoppling till en filresurs.

Arbetskatalog