FileSize - skriptfunktion

FileSize-funktionen returnerar ett heltal som anger storleken i byte för filen filename eller, om inget filename angetts, för den tabellfil som håller på att läsas in.

Syntax:

FileSize([filename])

Arguments:

Argument
Argument Beskrivning
filename

Namnet på en fil, vid behov inklusive sökväg, som en mapp eller webbfildatakoppling. Om du inte anger ett filnamn används den tabellfil som för närvarande läses.

Example: 'lib://Table Files/'

I det bakåtkompatibla skriptläget stöds även följande sökvägsformat:

• absolut

Example: c:\data\

• relativ till Qlik Sense-appens arbetskatalog.

Example: data\

• URL-adress (HTTP eller FTP), som pekar till en plats på internet eller ett intranät.

Example: http://www.qlik.com