Publicera appar i molnhubbar

Du kan publicera appar från ett personligt eller delat utrymme till ett hanterat utrymme. Du måste ha behörigheten Kan publicera i de hanterade utrymmen du publicerar i. Vid publiceringen skapas en kopia av appen i det hanterade utrymmet. I Detaljer kan du se vilka utrymmen en app har publicerats i.

Appar visar information om när de senast publicerades i ett hanterat utrymme i publiceringsdialogen. Du kan uppdatera en app i ett hanterat utrymme genom att publicera om den i det utrymmet.

Mer information om att publicera appar i ett hanterat utrymme finns i Använda appar i hanterade utrymmen.

Gör följande:

1. Klicka på på appen och välj Publicera.
  2. Välj hanterade utrymmen.

3. Om du vill kan du ändra appens Beskrivning och Taggar.
  4. Klicka på Publicera.