Qlik-hjälp

Qlik hjälper företag att bli snabbrörliga, jobba smartare och bryta ny mark med end-to-end-lösningar som utnyttjar värdet i deras data. Oavsett vilken roll du har, svarar Qlik-hjälpwebbplatsen på dina frågor, visar hur du kan förbättra din dataintelligens och guidar dig på din kunskapsresa på Qlik.

Qlik Cloud

Dataintegrationen och analysteknikerna i Qlik Cloud arbetar tillsammans för att göra leveransen av analysfärdig data så smidig som möjligt för snabba affärsinsikter.

Presentation av Qlik Cloud

Välkommen till Qlik Cloud plattform för dataintegrering och analys – en enhetlig modern datastack med funktioner för att flytta företagsdata från källor lokalt och i molnet till Qliks värdbaserade analyslösning och andra analysmiljöer med självbetjäning.

Vad är nytt i Qlik Cloud

Qlik Cloud introducerar regelbundet nya funktioner och förbättrar befintliga. Läs sidan Vad är nytt för att förstå hur du kan få ut mer av din investering i Qlik Cloud

Analyser

Ger alla i din organisation, oavsett förkunskaper, kraften att fatta databaserade beslut och vidta åtgärder när det behövs som mest. Den här tjänsten, traditionellt känd som Qlik Sense, är tillgänglig med flera prenumerationsalternativ.

Dataintegrering

Dataintegrationsplattformen Qlik Cloud hjälper dig att konfigurera ett flexibelt ramverk för datainhämtning, koppling av lokala program och system via databasreplikering, transportverktyg och modelldrivna omvandlingar. Anslut till den senaste företagsinformationen från både lokala källor och molnkällor för att skapa kompletta datapipelines.

Administration

Qlik Cloud-administratörer ansvarar för att driftsätta, konfigurera och hantera Qlik Cloud-prenumerationen och -miljön. Qlik Cloud-miljön erbjuder central hantering och styrning, vilket underlättar introduktion av användare och hjälper till att säkerställa att systemet är korrekt och tillförlitligt.

Programautomatisering

Qlik programautomatisering skapar ett visuellt gränssnitt utan programmering, där det är enkelt att bygga automatiserade arbetsflöden för analyser och data. En automatisering är en sekvens med åtgärder och utlösare som körs på samma sätt som ett program.

Migrera till Qlik Cloud

Migrationscentret tillhandahåller verktyg, instruktioner och processer som guidar dig genom migreringsprocessen i flera steg.Qlik Cloud

Utvecklar för Qlik Cloud

Besök Qlick Developer-webbplatsen och utforska introduktionskurser och API:er och bygg Qlik Cloud-analyser och dataintegreringar.

Videor

Titta på instruktionsvideor för att lära dig att göra saker och konceptvideor för att förstå koncept och funktioner.

Klienthanterad -analys

Lanseringen av QlikView och den banbrytande Associative Engine som den är byggd på innebar ett genombrott för moderna analysverktyg. Qlik Sense EnterpriseWindows, byggd på samma banbrytande teknologi, kraftfullt förstärkta analyser och en styrd multimolnarkitektur, har stöd för alla typer av användningsfall av analys på företagsnivå.

Qlik Sense (på Windows)

Qlik Sense för administratörer (endast på engelska)

Qlik Sense för utvecklare (endast på engelska)

Kopplingar (endast på engelska)

Qlik GeoAnalytics (endast på engelska)

Qlik Alerting (endast på engelska)

QlikView

Klienthanterad -dataintegrering

Qlik Med Data Integration kan du använda en DataOps-metod som ger snabbare upptäckt och ökad tillgänglighet i realtid för data som är redo att analyseras genom automatiserad dataströmning (CDC), förfining, katalogisering och publicering.

Integration (tidigare Attunity)

Qlik Replicate (endast på engelska)

Qlik Compose (endast på engelska)

Qlik Enterprise Manager (endast på engelska)

Företagsdatakatalog

Qlik Catalog (endast på engelska)

NodeGraph (bakåtkompatibel) (endast på engelska)

Videor och webbinarier

Video

Qlik FIX

Flera korta videor med användbara lösningar för kunder och partner till Qlik. Syftet är att erbjuda Qlik-användare lösningar på problem så snabbt och så tydligt som möjligt.

Titta på alla Qlik Fix videor

Webbinarium

Techspert Talks

Qlik Techsperts pratar om ämnen som är relevanta för kunder och partner idag. Här hittar du inspelningar på våra Techspert Talks-sessioner och här kan du anmäla dig för inbjudningar varje månad.

Gå till Techspert Talks

Webbinarium

Qlik Virtuella workshops

Se Qlik i praktiken och få konkreta erfarenheter med Qlik Cloud-analys, AutoML och automatisering och Qlik Cloud Data Integration och omvandlingstjänster för Snowflake och Databricks.

Anmäl dig till workshops

Ytterligare dokumentation

Qlik Application Automation® för OEM (Blendr.io) (endast på engelska)

Automatiseringsplattform för SaaS-leverantörer och -företag som möjliggör integration med ett stort antal molnprogram och datakällor.

Qlik AutoML (endast på engelska)

Lär dig att bygga och driftsätta maskininlärningsmodeller med Qlik AutoML.

Arkiv för dokumentation

I den arkiverade dokumentationen finns äldre innehåll som rör Qlik-program med versioner som inte längre stöds. Informationen tillhandahålls endast som referens.