QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

OpenUrlTimeout

Denna variabel anger i sekunder den tidsgräns som QlikView ska hållas när data hämtas från URL-källor (t.ex. HTML -sidor). Om den utelämnas blir det en tidsgräns på ungefär 20 minuter.

Syntax:  

OpenUrlTimeout

Example:  

set OpenUrlTimeout=10;

See also:

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?