FirstMonthOfYear

Inställningen definierar vilken månad som ska användas som inledande månad på året, och kan användas för att definiera brutna räkenskapsår, exempelvis ett som inleds den 1 april.

Giltiga inställningar är 1 (januari) till 12 (december). Standardinställningen är 1.

Syntax:  

FirstMonthOfYear

Example:  

Set FirstMonthOfYear=4; //Sets the year to start in April

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?