Money - skript- och diagramfunktion

Money() formaterar ett uttryck numeriskt som ett valutavärde i det format som har ställts in i systemvariablerna i laddningsskriptet, eller i operativsystemet, om inte en formatsträng finns. Den formaterar även valbara decimal- och tusentalsavgränsare.

Syntax:

Money(number[, format[, dec_sep[, thou_sep]]])

Return data type: dual

Arguments:

Argument Beskrivning
number

Talet som ska formateras.

format Sträng som beskriver hur den resulterande valutasträngen ska formateras.
dec_sep Sträng som specificerar decimalavgränsare.
thou_sep Sträng som specificerar tusendelsavgränsare.

Om argumenten 2-4 utelämnas, används det valutaformat som definierats i operativsystemet.