QlikView Desktop

I det här delavsnittet ges information om hur man installerar QlikView Desktop. Här finns dessutom information om hur man uppgraderar och uppdaterar sin QlikView Desktop, hanterar och felsöker License Enabler-filen (LEF), och information om QlikView Personal Edition.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?