Logga Direct Discovery-åtkomst

Direct Discovery SQL-satser som passerat till datakällan kan registreras i spårningsfilerna till databaskopplingen. För en ODBC-standardkoppling startar spårningen med ODBC-datakällans administratör:

ODBC Data Source Administrator dialog.

Den resulterande spårningsfilen anger de SQL-satser som genererats via användarens val och interaktioner.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?