Kontexttolkning

Med dialogen Kontexttolkning kan du byta ut en cells värde mot något ur dess dolda information.

En cell kan innehålla flera andra taggar som alla har minst en, ibland flera attribut. När man väljer en lämplig tagg ett attribut och sedan klickar på OK kommer cellens innehåll att ersättas med attributvärdet.

Tag En lista över cellens taggar.
Attribut Den markerade cellens attribut.
Värde Attributets värde.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?