NumSum - skript- och diagramfunktion

Returnerar den numeriska summan av 1 till N parametrar. I motsats till operatorn + behandlar numsum alla icke-numeriska värden som 0.

Observera: numsum-funktionen har ersatts av RangeSum - skript- och diagramfunktion-funktionen. numsum kan användas, men det rekommenderas inte.

Syntax:  

NumSum(expr1 [ , expr2, ... exprN ])

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?