Startsida

QlikView

QlikView är en plattform för utforskning av affärsdata som du kan använda för att analysera och utforska dina data. I den här hjälpen kan du läsa mer om hur du bygger QlikView-dokument och installerar, rullar ut och administrerar QlikView.

Komma igång med QlikView

Hämta en kostnadsfri version av programvaran, samt introduktionskurser och demonstrationer som visar hur du kommer igång med att bygga QlikView-dokument för att analysera dina data.

Arbeta med QlikView

Lär dig mer om att skapa och bygga QlikView-dokument för att analysera dina data och hur du förbereder dem så att andra kan använda dem.

Guider

Här kan du hämta QlikView-manualer i PDF-format.

Utrullning av QlikView

Det här avsnittet innehåller information om planering av installation och utrullning av QlikView Server.

Det finns också information om hur du uppgraderar din QlikView Server-installation, säkerhetskopierar den och återställer den, samt hur du migrerar den till en annan dator.

Planera QlikView-utrullningar

Installera QlikView Server

Uppgradera och migrera QlikView Server

Administrera QlikView

Här får du information om hur du konfigurerar, underhåller och hanterar en QlikView Server-installation.

Du får även lära dig hur du administrerar de olika QlikView-resurserna med QlikView Management Console (QMC).