Inställningar för minidiagram

Endast tillgänglig när alternativet Minidiagram har kryssats för på sidan Uttryck i dialogen Egenskape för den raka tabellen. Öppnar en dialog för att ange egenskaper för minidiagrammet.

Dimension Välj den dimension som uttrycket ska ritas för.

Utseende

Läge Ställ in minidiagrammet som insprängt diagram, prickad linje, punkter, staplar eller morrhår.
Färg Öppnar dialogen Färgyta där man kan ange färgen för minidiagrammet.
Färgmarkera max-värde Kryssa i rutan och klicka på den färgade knappen för att öppna dialogen Färgyta där man kan ange färgen för maxvärdet.
Färgmarkera min-värde Kryssa i rutan och klicka på den färgade knappen för att öppna dialogen Färgyta där man kan ange färgen för minimivärdet.
Färgmarkera startvärden Kryssa i rutan och klicka på den färgade knappen för att öppna dialogen Färgyta där man kan ange färgen för startvärdet. Ej tillgängliga förStaplar och Morrhår.
Färgmarkera slutvärden Kryssa i rutan och klicka på den färgade knappen för att öppna dialogen Färgyta där man kan ange färgen för slutvärdet. Ej tillgängliga förStaplar och Morrhår.
Ange standardfärger Standardfärger QlikViews standardfärger används för färgmarkeringarna.
Börja skala med 0 Fixerar den nedre delen av diagrammet till noll. Ej tillgänglig för Morrhår.
Alltid delad skala på y-axeln Tvingar alla celler i kolumnen att använda samma skala för y-axeln.

Se även: