FieldNumber - skriptfunktion

Skriptfunktionen FieldNumber returnerar numret på ett angivet fält i en tidigare inläst tabell. Om funktionen används inom en LOAD-sats får den inte referera till den tabell som för närvarande används.

Syntax:  

FieldNumber(field_name ,table_name)

Argument Beskrivning
field_name Fältets namn.
table_name Namnet på den tabell som innehåller fältet.

Om fältet field_name inte finns i table_name, eller table_name inte finns, returnerar funktionen 0.

Exempel:  

LET a = FieldNumber('Customer','tab1');

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?