Systemfunktioner

Via systemfunktionerna får du åtkomst till egenskaperna för systemet, enheten och QlikView-dokumenten.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. En del av funktionerna kan du få mer information om genom att klicka på funktionsnamnet i syntaxbeskrivningen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?