Finansiella aggregeringsfunktioner

Den här delen beskriver aggregeringsfunktioner för finansiella operationer vad gäller betalning och kassaflöde.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Finansiella aggregeringsfunktioner i laddningsskriptet

Finansiella aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Dessa finansiella aggregeringsfunktioner kan användas i diagram.

Hjälpte den här informationen?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?