QvdFieldName - skriptfunktion

Denna skriptfunktion returnerar namnet på fältnummer fieldno om något sådant finns i QVD-filen (annars NULL).

Syntax:  

QvdFieldName(filename , fieldno)

Argument:

Argument Beskrivning
filename

Namnet på en QVD-fil (inklusive sökväg om så krävs).

  • absolut

    Exempel: c:\data\

  • relativt till QlikView-dokumentsökvägen.

    Exempel: data\

  • URL-adress (HTTP eller FTP), som pekar till en plats på internet eller ett intranät.

    Exempel: http://www.qlik.com

fieldno Fältnumret (med början på 1) i den tabell som finns i QVD-filen.

Exempel:  

QvdFieldName ('MyFile.qvd', 3)

QvdFieldName ('C:\MyDir\MyFile.qvd', 5)

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?