Grundläggande aggregeringsfunktioner

Grundläggande aggregeringsfunktioner är en grupp av de vanligaste aggregeringsfunktionerna.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Grundläggande aggregeringsfunktioner i laddningsskriptet

Grundläggande aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Aggregeringsfunktioner för diagram kan endast användas på fält i diagramuttryck. Argumentuttrycket för en aggregeringsfunktion får inte innehålla en annan aggregeringsfunktion.