Skriv ut ark

För att öppna denna dialog väljer du Skriv ut ark från Arkiv-menyn. Denna dialog är identisk med den vanliga dialogen Skriv ut, med ett undantag, området Storlek på sidan Allmänt är utbytt mot området Arkalternativ.

Arkalternativ

Gruppen Arkalternativ innehåller följande inställningar:

Detta ark Välj detta alternativ om endast det aktiva arket ska skrivas ut.
Alla ark Välj detta alternativ om alla ark i dokumentet ska skrivas ut.
Inkludera bakgrund Markera denna kryssruta för att inkludera arkets bakgrund i utskriften.