Öppna lokala filer

Dialogen öppnas med knappen Tabellfiler i dialogen Redigera skript.

I dialogen Öppna lokala filer kan du ange de tabellfiler som ska laddas. Använd Ctrl-klick eller Skift-klick om du ska markera flera filer. När du trycker på OK-knappen tolkas den markerade filen i Filguiden.

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?