QlikWorld 2020 – global konferens. Kom och upptäck hur du utnyttjar dina data på bästa sätt. Agera nu. Registrera dig nu och spara.

Ny variabel

Dialogen Ny variabel öppnas när du klickar på Ny variabel under Egenskaper indatabox: Allmänt eller Ny... under Dokumentegenskaper: Variabler. Du kan ange ett namn för den nya variabeln under Variabelnamn.

Se även:

 

Hjälpte den här informationen?

Tack för att du berättar det här. Är det något du vill säga om det här avsnittet?

Varför var informationen inte till hjälp och hur kan vi förbättra den?