Gå till huvudinnehåll

FirstWeekDay

Detta heltal definierar vilken dag som ska användas som den första dagen i veckan.

Syntax:  

FirstWeekDay

Som standard använder QlikView-funktioner måndag som den första dagen i en vecka. Följande värden kan användas:

  • 0 (= Måndag)
  • 1 (= Tisdag)
  • 2 (= Onsdag)
  • 3 (= Torsdag)
  • 4 (= Fredag)
  • 5 (= Lördag)
  • 6 (= Söndag)

Exempel:  

Set FirstWeekDay=6; //(set Sunday as the first day of the week)

Var den här sidan till hjälp för dig?

Om du hittar några fel på denna sida eller i innehållet – ett stavfel, ett steg som saknas eller ett tekniskt fel – berätta för oss så att vi kan blir bättre!

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com