Gå till huvudinnehåll

Matematiska funktioner

Den här delen beskriver funktioner för matematiska konstanter och booleska värden. De här funktionerna har inga parametrar, men parenteserna är ändå obligatoriska.

Samtliga funktioner kan användas både i laddningsskriptet och i diagramuttryck.

Var den här sidan till hjälp för dig?

Om du hittar några fel på denna sida eller i innehållet – ett stavfel, ett steg som saknas eller ett tekniskt fel – berätta för oss så att vi kan blir bättre!

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com