Gå till huvudinnehåll

Begränsningar vid dataladdning

Det går att ladda mycket stora datamängder i ett QlikView-dokument. Datorns minne är den primära begränsningen.

Det finns dock en begränsning du måste vara medveten om när du skapar mycket stora dokument: Ett fält i ett QlikView-dokument kan inte ha fler än 2 147 483 648 distinkta värden.

Följande begränsas bara av RAM-minnet:

  • Antal fält
  • Antal tabeller
  • Antal celler och rader i en tabell

Var den här sidan till hjälp för dig?

Om du hittar några fel på denna sida eller i innehållet – ett stavfel, ett steg som saknas eller ett tekniskt fel – berätta för oss så att vi kan blir bättre!

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com