Komma igång med QlikView

PÅ DEN HÄR SIDAN

Komma igång med QlikView

Här kan du läsa hur du kommer igång med QlikView. Lär dig viktiga koncept i QlikView, hur du installerar programmet, hur du skapar ditt första dokument med mera.

Installera QlikView Desktop

Hämta och installera Personal Edition-versionen av QlikView Desktop och prova den utan kostnad.

QlikView Personal Edition

Skapa ditt första QlikView-dokument

Använd Guiden Komma igång för att skapa ditt första dokument i QlikView Desktop.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com