Systemfunktioner

PÅ DEN HÄR SIDAN

Systemfunktioner

Via systemfunktionerna får du åtkomst till egenskaperna för systemet, enheten och QlikView-dokumenten.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. En del av funktionerna kan du få mer information om genom att klicka på funktionsnamnet i syntaxbeskrivningen.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com