Strängfunktioner

Den här delen beskriver funktioner för att hantera och modifiera strängar. I funktionerna nedan är parametrarna uttryck där s ska tolkas som en sträng.

Samtliga funktioner kan användas både i laddningsskriptet och i diagramuttryck, utom Evaluate som endast kan användas i laddningsskriptet.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com