Mappningsfunktioner

Den här delen beskriver funktioner som hanterar mappningstabeller. En mappningstabell kan användas för att ersätta fältvärden eller fältnamn under skriptexekveringen.

Mappningsfunktioner kan endast användas i laddningsskriptet.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com