Gå till huvudinnehåll Skip to complementary content

Finansiella aggregeringsfunktioner

Den här delen beskriver aggregeringsfunktioner för finansiella operationer vad gäller betalning och kassaflöde.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Finansiella aggregeringsfunktioner i laddningsskriptet

Finansiella aggregeringsfunktioner i diagramuttryck

Dessa finansiella aggregeringsfunktioner kan användas i diagram.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com