QvdCreateTime - skriptfunktion

Denna skriptfunktion returnerar XML-huvudets tidsstämpel från en QVD-fil, om någon sådan finns, annars returneras NULL.

Syntax:

QvdCreateTime(filename)

Argument:

• filename: Namnet på en QVD-fil (inklusive sökväg om så krävs).
    • absolut

Exempel: c:\data\

• relativt till QlikView-dokumentsökvägen.

Exempel: data\

• URL-adress (HTTP eller FTP), som pekar till en plats på internet eller ett intranät.

Exempel: http://www.qlik.com

Exempel:

QvdCreateTime('MyFile.qvd')

QvdCreateTime('C:\MyDir\MyFile.qvd')

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com