Räknefunktioner

I det här avsnittet beskrivs funktioner relaterade till posträknare under utvärdering av LOAD-satser i laddningsskriptet. Den enda funktion som kan användas i diagramuttryck är RowNo().

En del räknefunktioner har inga parametrar, men de avslutande parenteserna är ändå obligatoriska.

Använd listrutan för varje funktion för att visa en kort beskrivning och syntax för varje funktion. Klicka på funktionens namn i syntaxbeskrivningen för fler detaljer.

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com