Tabellguiden för behörighetstabeller

PÅ DEN HÄR SIDAN

Tabellguiden för behörighetstabeller

Dialogen Tabellguide för behörighetstabeller öppnas från menyn Infoga, Section Access, välj Inline. Den används för att generera load inline-satser för behörighetskontroll av QlikView-dokumentet.

Dialogen innehåller följande kommandon:

Säkerhetsfält
Fält Detaljer
Fält som ska användas Listan innehåller alla säkerhetsfält som kan användas i QlikView section access. Markera kryssrutan framför de fält som ska inkluderas.
Behörighetstabell för enskild användare Tryck på denna knapp för att markera fälten ACCESS, USERID och PASSWORD. Övriga fält avmarkeras.
Grundläggande NT-säkerhet Tryck på denna knapp för att markera fälten ACCESS, PASSWORD, NTNAME och NTDOMAINSID. Övriga fält avmarkeras.

När man stänger dialogen med OK, öppnas dataguiden Inline med de valda fälten som kolumnetiketter. När du har klickat på OK i denna dialog skapas en Load Inline-sats som föregås av en Section-sats och följs av en Section Application-sats.

See also