Introduktionskurser

Den här introduktionskursen innehåller en översikt av de viktigaste egenskaperna och funktionerna i den senaste versionen av QlikView.

Anteckning om information

Innan du börjar:

Hämta paketet med introduktionskursen och extrahera innehållet i det. Läs sedan igenom filen README .

Introduktionskursen består av följande delavsnitt:

1. Introduktion: Lär dig att navigera i gränssnittet.
  2. Arbeta med QlikView: Lär dig grundprinciperna för att skapa objekt och frågor.
  3. Skapa ett dokument: Lär dig att bygga upp ett dokument från grunden.
  4. Avancerade funktioner: Lär dig att skapa associationer och integrerad säkerhet.

När du har gått igenom introduktionskursen bör du ha en ganska god förståelse av grunderna i QlikView och kunna använda programmet i ditt dagliga arbete.

Introduktionskurspaket

Introduktionskurs om QlikView

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com