Användarinställningar: Skriva ut

I gruppen Utskrift av diagram kan du ange åsidosättningsinställningar för alla utskrifter från diagram. Du kan välja en av tre olika inställningar:

Använd diagrammets inställningar Diagrammets inställningar för färg eller svartvitt används alltid.
Tvinga färg Alla bitmap-diagram skrivs ut i färg, oberoende av deras Färger i dokumentet.
Svartvit diagramutskrift Alla bitmap-diagram skrivs ut i svartvitt, oberoende av deras Färger i dokumentet.

Utskriftsstandard för nya objekt Den här knappen öppnar dialogen Utskriftsformat där marginaler och orientering kan ställas in.

Undvik Postscript vid utskrift Microsofts grafiska bibliotek fungerar ibland mindre bra med vissa drivrutiner för postscript-skrivare vilket kan ibland ge oväntat suddiga utskrifter när de görs via kommandot Skriv ut ark. Detta kan undvikas genom att kryssa för det här alternativet. Det kan dock resultera i betydligt längre utskriftstider (upp till flera minuter).